Baby in de straat? Geboortesticker!

Na de geboorte van een baby is het gebruikelijk dat familieleden, kennissen of buren een ooievaar in de tuin zetten. Zo’n ooievaar is natuurlijk harstikke leuk, maar hoe leuk is het om de kersverse papa en mama eens echt te verrassen? Bijvoorbeeld met een geboortesticker.

 

 

Wat is een geboortesticker?

Geboortestickers zijn stickers die je op het raam dient te plakken. Deze geboortestickers zijn een leuke kleurrijke aanvulling op de traditionele ooievaar. Naast de leuke uitstraling zorgen de stickers er ook voor dat iedereen meteen weet of het een jongentje of juist een meisje is, welke naam de nieuwgeborenen heeft, of wat de geboortedatum is. Dit is natuurlijk afhankelijk van de sticker die je zelf kiest. Geboortestickers zijn er in diverse ontwerpen en in verschillende prijsklassen. Stickers kunnen op een raam geplakt worden, maar evengoed op de muur.

 

 

Zelf een geboortesticker ontwerpen

Deze raamstickers zijn vaak kant en klaar te koop. Je hoeft dan alleen nog maar aan te geven welke naam je erop wilt hebben. Het is natuurlijk veel leuker om de sticker helemaal zelf te ontwerpen. Door een geboortesticker zelf te ontwerpen kan je precies kiezen welk design je uiteindelijk op het raam plakt. Met een eigen ontwerp kun je er ook voor kiezen om naast de naam bijvoorbeeld de geboortedatum weer te geven. Dit zorgt ervoor dat de sticker extra persoonlijk is, en dus ook toffer. Bij een eigen ontwerp kan je alle kanten uit: je kan de sticker volledig zelf ontwerpen, echter kun je ook gewoon een afbeelding of basisontwerp gebruiken. Het versieren van een huis met geboortestickers is dus echt een aanrader om de papa en mama van de pasgeboren baby maar eens even goed te verrassen!